Mąka z TAPIOKI, mąka z ryżu kleistego, mąka orkiszowa pełnoziarnista, mąka z bananów (plantanów) Hanneforth, arrowrooth (maranta trzcinowa) BIO, karob (zamiennik kakao), mąka z cieciorki TRS
Mąki Skrobie

Mąka jaglana to jedna z najstarszych znanych mąk. Używana jest od tysiącleci, a obecnie bije rekordy popularności.

Jest doskonałym zamiennikiem mąki pszennej. Smak jest charakterystyczny dla orzechów. Nadaje się do pieczenia i gotowania.

Mieszanka do wyrobu racuchów z mąką kokosową BIO 210g Zdrowo Namieszane

Mieszanka do wypieku chlebka bananowego z chia 400g Zdrowo Namieszane

MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTA KRUCHEGO BEZGL. 200g CELIKO

Znakomite Ciasto biszkoptowe Celiko

Skrobia używana do przygotowywania i zagęszczania wielu potraw: biskwitów, puddingów, ciastek, galaretek, sosów, zup i wyrabiania domowych lodów.

Zamiennik proszku do pieczenia. Powstaje w naturalny sposób podczas fermentacji wina.

Mąka z amarantusa pełnoziarnista 500g BIO

Zakwas chlebowy pełnoziarnisty 30g BIO

Mąka z bananów warzywnych (plantanów) 1kg

Bezglutenowy proszek do pieczenia na bazie winnego kamienia, który powstaje w naturalny sposób podczas fermentacji wina.

Perełki tapiokowe najczęściej spotykamy w deserach, ale można stosować je też jako zamiennik makaronu lub ryżu, a także dodatek do zup i sosów.

Mąka z tapioki bezglutenowa 400g Cock Brand

Mąka z ryżu kleistego bezglutenowa 400g Cock Brand

Mieszanka na chleb zmieniający życie Coco Farm 345g

MIESZANKA NA MUFFINY KLASYCZNE BEZGL. 280g CELIKO

MIESZANKA NA BROWNIE BEZGL. BIO 400g BIOVEGAN

MIESZANKA NA GOFRY I NALEŚNIKI BEZGL. BIO 200g BAUCK HOF

Data ważności: 30/11/2024 Guma guar pozyskiwana z nasion rośliny Cyamopsis tetragonoloba. Stanowi naturalną substancję zagęszczającą i emulgującą.