WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g przed ugotowaniem Wartość energetyczna: 1193 kJ/282 kcal Tłuszcz: 3,6 g w tym kwasy nasycone: 0,8 g Węglowodany: 52 g w tym cukry: 3,7 g Błonnik: 4,7 g Białko: 8,3 g Sól: 1,2 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Zagotować 2,5 litra wody z dodatkiem soli (1 łyżka na 1 litr wody) 2. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo cappelletti, nie przerywając wrzenia 3. Gotować 12 - 15 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając 4. Po ugotowaniu cappelletti odcedzić i podawać
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Cechy produktu
BIO
TAK
Powiadom o dostępności
Na podany adres e-mail zostanie wysłane powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny w naszym magazynie
Cappelletti z dynią i jabłkiem BIO 250g D'Angelo
Zapisz się do naszego newslettera
Aby otrzymywać informacje o promocjach i nowościach w naszym sklepie.