Wegańska alternatywa dla camemberta Na bazie składników roślinnych Ze szlachetną pleśnią Pysznie kremowy
Ta roślinna kreacja jest dla każdego, kto ma na swojej liście życzeń wegańską alternatywę dla sera, która jest nie tylko pyszna, ale także bezglutenowa i wyprodukowana bez wzmacniaczy smaku, soi czy oleju palmowego. Come on Bert od Bedda wytwarzany jest w tradycyjny sposób – nie ze składników pochodzenia zwierzęcego, ale ze składników pochodzenia roślinnego. Pokryta jest warstwą szlachetnej pleśni i przekonuje swoim charakterystycznym, kremowym smakiem.
Come on Bert świetnie wygląda nie tylko na kromce chleba czy talerzu. Można go upiec, panierować, usmażyć, wykorzystać jako składnik różnych potraw – wystarczy przygotować go tak, jak lubisz. Jego kremowa konsystencja i wyjątkowo delikatny smak pozwalają cieszyć się nim niczym udaną wegańską alternatywą Camembert.
Tradycyjnie przyrządzane ze składników roślinnych Bez glutenu, bez soi, bez oleju palmowego i bez wzmacniaczy smaku Niezależnie od tego, czy jest czysty, pieczony czy przygotowany w inny sposób – Come on Bert przekonuje pysznym smakiem!